Beoordelingen van Eetcafé de Knijp Gorinchem

Recente recensies van Eetcafé de Knijp Gorinchem

5 sterren na 495 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd voor een prikkie! Pico bello! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote snitzel. Lekker met de gebakken ui en champignons. Frietjes waren ook erg lekker. Aflevering was dik in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

compliment voor het geleverde. prima kwaliteit,we hebben er weer van gesmuld.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls! Wellicht iets te zout, maar dat merkten we ‘s nachts pas ;-)

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker Knijp eten! Zoals altijd! Goed warm allemaal en smakelijk! We verlangen naar eten in jullie serre!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en precies op tijd en lekker warm. Alleen maar lof !!!!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Goed van smaak. vlees was lekker en de frietjes en aardappeltjes ook. Het is alleen zo jammer dat het niet lekker heet op je bord ligt maar daar kunnen jullie niks aan doen dat is het jammere eraan dat je niet bij jullie kan komen eten. Hopelijk komt dat weer terug als het merendeel van Nederland gevaccineerd is.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wat voorgerechtjes besteld en hebben super lekker gegeten. Bezorging top en eten top!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en snelle bezorging!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk geen aanmerking en exact op tijd, toppy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zoals altijd. Alleen jammer dat de spareribs niet meer als hoofdmenu zijn te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, lekker warm en op tijd. Eigenlijk de kwaliteit die we gewend zijn van de Knijp. We kijken uit naar de versoepelingen zodat we weer “echt” mogen komen eten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van de heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke bowl en saté hebben we gegeten! Het was heerlijk, warm, veel en perfect op tijd bezorgd! Klasse en een absolute aanrader!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Heerlijk gegeten alles vers Zeker een aanrader om hier te bestellen

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Exact op tijd, niet te geloven. De warme gerechten nog steeds warm. Heerlijk. Een fooi waard.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van de KNIJP is altijd TOP, een heel klein aandachtspuntje is de frites ...

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service! Top

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en op tijd. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sate ever - echter ook de vieste scheten nu...😜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker en voldoende.Hebben heerlijk gegeten 👍

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Lekker, nog steeds warm en keurig op tijd. Wat wil je nog meer.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Eten is warm en smaakt net alsof je in de knijp zelf zit!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker bezorging was op tijd top gewoon!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verzorgd en bereid. We hebben er van genoten. Iedereen aan te bevelen. Thuis en toch uit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd en eten was heerlijk. Mochten we een ding moeten noemen dan waren de frieten wat slap. De smaak was overigens wel prima.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Eten goed van kwaliteit. Duidelijk beschreven welke biefstuk medium was of wellicht done

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd. Bedankt

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel lekker!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was nog lekker warm toen het werd gebracht! Het eten was echt heerlijk en grote porties! Zoals altijd is de kwaliteit van de Knijp top!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heel goed maar de temperatuur was aan de lage kant , maar dat was van te voren gezegd maar een biefstuk weer in de oven is niet fijn de vega was buitengewoon Qua kwaliteit en temp. toppie

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een kwaliteit....geweldig. We hebben enorm genoten, het was heerlijk!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons knijp hart is, door de extra grote portie witte chocomousse, nog groter geworden! Bedankt! We hebben genoten ❤️

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke en lekkere gerechten voor een goede prijs en keurige bezorging. Alles netjes verpakt, het ziet er allemaal verzorgd en smakelijk uit. Was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voorgerecht met tonijn, daarna de bowl met kipsaté, deze even warm gehouden, was erg lekker en uitermate vriendelijk thuis bezorgd

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk 🙏

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer perfect in orde en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op de aangegeven tijd. Weer heerlijk gegeten! Spare ribs super mals: vlees viel zo van het bot af. Taco met tonijn is verrukkelijk. Frietjes heel even in de airfryer gedaan en hierdoor weer heerlijk warm en knapperig: zoals ze moeten zijn. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke cheeseburgers en de huisgemaakte patat die na in de oven gezet te hebben weer heerlijk knapperig is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de kwaliteit als de bezorging waren zonder meer naar verwachting. Prima. Ook de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd. De voorverwarmde oven was niet nodig want de maaltijden waren nog warm. Het eten was erg lekker!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging was op tijd, het had wat warmer gekund, zeker omdat het 150 meter bij jullie vandaan is.... maar al met al .... een tevreden klant!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bowls voor een zeer reële prijs! Smullen! En warm en op tijd bezorgd met een glimlach.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Het eten was nog goed warm, goed verpakt en kwam op de verwachte aankomsttijd. De smaken van het eten waren heerlijk, het vlees perfect gaar en de frietjes super krokant. We hebben genoten. Zeker een aanrader!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we bestelden en het viel knap tegen. De aardige bezorgster had een verkeerd huisnummer meegekregen. Hierdoor was alles sterk afgekoeld. Opgewarmd in de oven, maar daar werd het zeker niet beter van ! Aan de cheeese burgers ontbrak het een en ander, wat wel op de kaart stond vermeld. Daarmee waren de cheeseburgers (16,50 euro per stuk) echt te duur betaald.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service en goed verzorgd lekker eten !

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer dit jaar thuis laten bezorgen en 3x top en genoten!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was TOP!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling gedaan (20-02-2021) Was prima op tijd en heeben heerlijk gegeten zelf onze hond snoepte mee 👍 Voor herhaling vatbaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, netjes verzorgt. Misschien enige min was dat het misschien niet heel erg warm meer was. Maar desondanks heerlijk gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, sparrib mals, frietjes goed warm en knapperig en de tonijntaco is een aanrader!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was 10 minuten later dan we hadden aangegeven, maar het eten was het wachten waard. Heerlijke biefstuk, varkenshaas en carpacciosalade! Van de friet kun je gerust een portie minder bestellen, want dat zijn flinke bakjes.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan curry viel iets tegen qua smaak en de bloemkool was erg pittig. Saté en de zachte broodjes waren heerlijk! Evenals de friet. Bedankt!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de bezorging op tijd was en het eten warm, was helaas de sushi bijzonder slecht, de sate taai en de friet niet lekker. De salade was prima. Echter een juiste prijs / kwaliteit verhouding is hier ver te zoeken.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij en onze gasten hebben genoten!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. tip van de oven was handig. Keurig en op tijd geleverd. Een minifeestje thuis 😃

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Het eten goed warm bij bezorging en echt overheerlijk bereid.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! Bezorging op de afgesproken tijd, perfect!! :)

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, en heerlijk eten!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer service met n glimlach en precies op tijd... heerlijk gegeten. Grote blij 😄

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en netjes. We hadden de saté van kippendijen bowl. Lekker met gebakken rijst en groente. We vonden het vlees allebei wel net te pittig.er zit genoeg vlees in. Allebei vol na deze maaltijd. Goede porties dus.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi met stoombroodjes besteld. Was weer erg lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vriendin en ik hebben vanavond Babi Ketjap, Thaise Groene Curry en als nagerechtjes een Brownie en Creme Brulee besteld. We zijn niet heel erg kritisch of moeilijke eters maar de Babi Ketjap was echt niet goed. Veel en veel te zout, eigenlijk gewoon niet te eten. De Thaise Curry was oke, niet bijzonder. Creme Brulee schandalig klein voor 4,5 euro. Brownie prima. Bij elkaar een flinke telleurstelling voor 40 euro. We zijn gek op de Knijp, maar dit was gewoon niet goed. De aankleding was wel prima, placemats en servetten zaten erbij. Zeer vriendelijke bezorgster Anouk.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk alles goed van kwaliteit ! Zeker een aanrader. Zeer tevreden :)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding en heerlijk gegeten en just in time bezorgd! We gaan dit zeker snel nog eens doen. Goed begin van het weekend!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Surf en turf aanrader. Cheeseburger ook trouwens ! Meer dan voldoende! Netjes verpakt en warm! Toppie!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten! Netjes op tijd, nog lekker warm en zowel de biefstuk als de Thaise Curry waren erg lekker. Echt thuis uit eten. Bedankt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals als altijd weer heerlijk gegeten😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ook thuis bezorgen ze met een glimlach! I like!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op tijd gebracht en heerlijk gegeten! de saté is een aanrader!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de bowls en carpaccio salade. De frietjes waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Op tijd bezorgd. 👍👍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk 😋😃

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect en super lekker. 1 klein dingetje, biefstuk besteld 1x met champignons en 1x met champignons en uien maar was 1x uien en 1x champignons en uien dus precies andersom. Dit mocht de pret niet drukken. Heerlijk weer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, biefstuk met pepersaus was erg lekker.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij mij thuis bezorgd, op tijd, daarna meegenomen naar Hoog Blokland, temperatuur goed, verpakking heel netjes, eten: kwaliteit zoals we gewend zijn, top!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en bezorging keurig ook zoals altijd!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Oosterse Surf & Turf, mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorgster; aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de afgesproken tijd. Porties waren ruim voldoende, kregen het zelfs niet allemaal op! Het was ontzettend lekker! Zelfs de frietjes kwamen nog heet en knapperig aan, wat heel bijzonder is, want als we op andere plekken frietjes bestellen komen die slap aan. Bestellen bij de Knijp is een aanrader en voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, heerlijk eten dus gewoon weer eens genieten van het “uit”. eten gevoel

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super goed 👌. We hebben echt genoten.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke gerechten op de menukaart. Eten was warm toen het keurig op tijd werd bezorgd en de frietjes knapperig. Zalig gegeten! Aanrader!!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

keurig optijd geleverd, heerlijk goede kwaliteit. Beter kan haast niet. Dus in één woord.....SUPER!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gut, gut, super gut Alles Super gut

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op het afgesproken tijdstip, goed warm en smaakvol.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten. Warm, vers en erg veel! Prijs/kwaliteit heel goed. Alles netjes verpakt. Vooral gebruik van papier/karton en zo min mogelijk plastic. Miste wel mogelijkheden voor kindermenu (pasta bolognese, pannekoek oid) Maar we gaan zeker vaker bestellen. Bezorging duurde wel wat te lang (1.5 uur) maar er werd direct bij bestelling om 18u via mail al aangegeven dat we deze om 19.40 konden verwachten dus voor ons geen probleem en konden hier rekening mee houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees op het gestroomde broodje. Ook de sushi was heerlijk, we hebben echt genoten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk! Kan niet wachten om weer daar zelf te kunnen eten in de toekomst straks?

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom onwijs tevreden over onze bestelling bij De Knijp! Zodra de horeca weer open mag gaan we hier heel regelmatig een hapje eten denk ik :)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom waanzinnig lekker gegeten. Echt een absolute aanrader!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm, op tijd en goed verzorgd en compleet. Goeie prijs/ kwaliteit

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer smullen!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd en het eten was bijzonder lekker! Echt goede kwaliteit!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, netjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ooit, leuke bezorgster, mooie tas achterop dr rug, eten lekker warm, top eten, top bediening, beste zaak ooig

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten. Hadden we eerder moeten doen. Bedankt voor het heerlijke eten. 😄👍

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles dik in orde en heerlijk zitten smullen

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!!!. Toen ik het eten kreeg was het nog warm.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm wanneer het bezorgd wordt! Daarnaast aardige bezorgers

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk, goed verpakt en warm. Bezorging precies op afgesproken tijd.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, wat zijn die frietjes toch altijd lekker knapperig. De bezorging was, net als de vorige keren, precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd een heerlijke maaktijd ontvangen. Goed warm en mooie presentatie ( place mat, servet en bijlagen bij de bowl)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Bezorging op tijd en alles nog heerlijk op temperatuur. We konden zo aan tafel. Zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de porties waren ruim voldoende en van prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vanavond! De tortilla met tonijn was verrukkelijk.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekkere gerechten gegeten. De Knijp biedt meer dan sate en hamburgers. Zeer vriendelijke bezorging.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, zoals gebruikelijk. 1x een keer missertje gehad (inval kok waarschijnlijk 😉). Maar in de regel erg goed. Tip zou zijn om een lekkere frisse salade standaard toe te voegen zonder dat het direct een maaltijdsalade of uitgebreid bijgerecht wordt.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en grote porties!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd! Precies op temperatuur. Precies op smaak!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd mooi op tijd bezorgd en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar 😁

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goed. Lekker, goede hoeveelheid, goede prijs en aardig personeel

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed op tijd bezorgd. De taco's met tonijn zijn absoluut een aanrader, gaan we vaker bestellen! De paddenstoelenrisotto is ook een all time favorite.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee keer de saté met friet en 3 x een bowl besteld. alles was keurig op tijd klaar. De saté was heerlijk mals met een garni erbij . Hele lekkerre zelfgemaakte frieten, een prima satésaus. De bowls (1 met oosters vlees, 1 vegan, 1 vegetarisch ) overtroffen alle verwachtingen. Zo perfect van smaak,een grote hoeveelheid, frisse salade erbij. Echt gewoon super lekker. kwalitatief in orde .het was voor ons de eerste keer dat we hier bestelden, maar zeker niet de laatste. Absolute aanrader.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en heel vriendelijk personeel. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Met een grote glimlach en ‘bedankt voor uw bestelling’ ontvangen wij ons eten. Warm en met zorg gemaakt. Wij hebben genoten, voor herhaling vatbaar.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!! Bezorger was vriendelijk! Alles was perfect! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig bestellen, keurig op tijd geleverd, alles netjes verpakt.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met zijn vieren, netjes verpakt en stipt op tijd bezorgd. Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten uit het bowlsmenu. Bezorging keurig afgehandeld👍

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was heerlijk en ook de frites. Het stoofvlees (surf & Turf) was niet helemaal gaar en was taai. Zonde, want dit hoort super mals te zijn. De garnalen en de rest van het gerecht waren prima.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x de biefstuk besteld met toebehoren, was geweldig en op tijd geleverd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en super lekker

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en we worden erg vrolijk van de nieuwe kaart. Goede keus

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend zoals altijd. De beste Schnitzel in jaren met de lekkerste handgemaakte frietjes. Uitstekend bezorgd, warm en precies op tijd.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten prima smaakvol alleen frites leek laatste restje; kleine harde 'kruimel' frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goede levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en de porties zijn voldoende. Netjes dat De Knijp nog even belde toen we niet op de afgesproken tijd 't eten kwamen halen! Ga er zeker vaker bestellen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. Mijn oom heeft mede dankzij jullie een top verjaardag gehad.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeëvenaard, godallemachtig wat lekker weer.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bestelling op tijd kortom toppie! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op Kerstavond! De lekkerste vega gerechten van Gorkum, zo smaakvol :-)

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker gegeten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het prima, maar in de salade Capaccio was de hoeveelheid vlees karig. Daarnaast zijn we gewend van de Knijp dat de friet knapperig is, maar deze keer was de friet vrij slap.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bedankt!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Want een fantastische mogelijkheid in deze tijd!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd Ondanks advies om oven van te voren aan te zetten was het totaal niet nodig om het eten nog te verwarmen Eten was super lekker en meer dan genoeg

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan uitstekende schnitzel met dito garnituur en púnctueel bezorgd! Weer genóten!! Go Knijp. #Helpde horecadewinterdoor

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi en duurzaam verpakt, stipt op tijd, redelijk warme gerechten, hoeveelheid per portie was meer dan genoeg en het eten was goed en vers bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. op tijd bezorgd en spareribs waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken volle 5 sterren en goed eten. Dit keer was de buikspek te doorbakken en spareribje duidelijk voorgekookt. Normaal echt goed en zijn we fan. Nieuwe kok?

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Prima!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi op tijd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér super!!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het was goed op temperatuur maar we wonen dan ook vlakbij

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, de enige restaurantkwaliteit die wordt bezorgd in Gorcum.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fisting Friday met de mannen vanavond, dus heerlijk spareribs besteld. Heerlijk gegeten en ook een prima portie. Niet geheel onbelangrijk, want fisten op een lege maag is aan de heren niet besteed! Ook complimenten van Nico voor de Brownie. -xxx-

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAS TOP !!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste schnitzel ooit👍😉

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het niet zo lekker als de vorige keer. Kletskoppen waren wat aan de bittere en zoute kant. De biefstuk was super rood en koud, die hebben we even opnieuw gebakken na medium. Patat leek wel ofdat we de kliekjes hadden gekregen en de aardappels waren ook koud. Ben veel beter van jullie gewent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de héérlijke biefstuk! Top. En ook de bezorging was keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn om weer eens heerlijk wat eten van de Knijp te hebben kunnen proeven. Mijn opa was deze dag jarig en het eten was ontzettend goed klaar gemaakt. De biefstuk was precies zoals we hadden besteld, ik had een verkeerde tijd geboekt en kon het zonder problemen later laten leveren, het eten was nog steeds super warm en er was rijkelijk geserveerd! Super bedankt voor dit ontzettend heerlijke eten.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!!! Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer vriendelijke bezorging, op tijd heerlijke maaltijd. CHAPEAU !!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten al moeten we wel eerlijk zeggen, dat de pindasaus enorm pittig was.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was heel goed! Goed gedacht aan extra toevoegingen zoals servetten, place-mats om het extra gezellig te maken. Goed verpakt in bijna allemaal recycelbaar materiaal. Bezorging was ook keurig op tijd! Lekker “uit eten” in je eigen huis!👌🏻

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrolijke en vriendelijke bezorging die mooi op de gestelde tijd bij ons was. Eten was goed. Spareribs vielen erg in de smaak, net als de zelfgemaakte frieten (die we zelf zoals aangegeven nog heel even in de oven weer iets warmer hebben gemaakt, werkte prima). Carpaccio salade was ook lekker en goed vullend als avondmaaltijd (samen met wat patatjes). We zijn benieuwd naar de risotto, maar vinden die als bijgerecht met weinig goed te combineren. Misschien dat deze ook als hoofdgerecht gemaakt kan worden? Of we moeten hem gewoon een keer proberen met wat andere bijgerechten oid.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ontzettend lekker! Smikkelen en smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes op tijd bezorgd. Alles prima in orde :)!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote mannen box met friet echt een aanrader netjes op tijd en goed warm top geregeld 👍👍👍👍👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten én bezorging was weer toppie. Goed op temp. maar ik woon wél erg dichtbij (gebied de eerlijkheid mij te vermelden). De Spare-ribs waren weer heerlijk.....

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima verzorgd en erg lekker.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Precies op tijd en goed warm. Voor herhaling vatbaar!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zo goed gegeten echt top!!! We eten vaak bij jullie in het restaurant maar nu thuis het was net zo goed als altijd Jeurig op tijd bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk en precies genoeg!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, het eten was goed op temperatuur en zeer smakelijk.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed op temperatuur en keurig op tijd bezorgd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er precies op tijd. Het was heerlijk en zag er goed uit! Voor mij een dikke 10!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden over onze bestelling bij De Knijp. Fantastische service en het eten was heerlijk 👌🏻 Niet te vergelijken met de ‘standaard’ thuisbezorgd menu’s, dit was echt genieten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was warm, op tijd en heel erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed op tijd. Wijn was lekker koud en het eten warm en smaakvol.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en erg lekker voor herhaling vatbaar

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes op afgesproken tijd. En goed warm.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quote van mijn man: "beste schnitzel die ik in lange tijd heb gegeten, zelfs in Zwitserland waren ze niet zo goed" Wij blijven bestellen, altijd top!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beter dan de wiener schnitzels in Wenen! perfect en heerlijk

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top schnitzel!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed. De spare rins en dE salade ook. Het vegetarische gerecht was helemaal geen goede prijs kwaliteit. Het was veel te zout door die ketjap. Ik vond het gewoon niet lekker. Ik kan het zelf beter maken. Ik vond het onvoldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Helemaal verwend met onze favorieten gerechten thuis! Carpaccio salade, de Mannenbox, frietjes en de gefrituurde bloemkool. Wij hebben ervan genoten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima verzorgd. Levering prima op tijd en heerlijk gegeten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd :D

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en super lekker en vers!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was ff een superschnitzel alsof je in een bergstube terecht bent gekomen in zuid Duitsland. Lekkerrrrrrrrrrrrr

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen op- of aanmerkingen, was erg goed!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Bezorging precies op de afgesproken tijd. Eten was redelijk op temperatuur gebleven. Als tip wil ik nog meegeven dat "bord" wat sierlijke opgemaakt mag worden, nu zag het er meer uit als een magnetron maaltijd.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruik gemaakt van Knijp Delivery. Heerlijke Zuid-Amerikaanse biefstuk met diverse bijgerechten op aangegeven tijd warm afgeleverd door een vriendelijke bezorgster. De biefstukken waren precies gebakken zoals aangevraagd. Prima vervanging voor uit eten gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Als we niet langs kunnen komen gaan we zeker vaker bestellen! 💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op de tijd van afspraak. Kwaliteit was prima. Heb genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribjes, carpacciosalade, risotto (2 porties bijgerechten volstaat als één hoofdgerecht) en varkenshaassaté besteld met 3 porties friet voor 4 personen. Dat was één portie friet te veel, 2 was echt genoeg geweest. Alles was even heerlijk! Varkenshaas was misschien beetje droger dan normaal maar dat is met bezorgen en warmhouden misschien ook iets lastiger omdat het doorgaart. Tip: de mogelijkheid bieden om in het menu te kiezen voor een vegetarische gerecht.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en perfect op tijd bezorgd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Prima kwaliteit. Goede temperatuur. En de spareribs waren uitmuntend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Heerlijk gegeten enige bij mannenbox loopt saus langs al het eten, dat is zonde van de smaak. Verder heel tevreden

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd en smaakte weer heerlijk, zoals we gewend zijn van de Knijp.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de minuut af, kwaliteit van het eten: TOPPIE.... goed warm nog

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd En bezorging was ook goed

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(h)eerlijk gegeten. Groetjes aan de Babbelbox!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker eten, was nog warm, op tijd bezorgd. Aanrader!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, netjes verpakt en goede kwaliteit, vriendelijke bezorging!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en super lekker 👍

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bezorging was 10 min. te vroeg. Er zaten geen verder sausjes bij, die wel beloofd waren (op de kaart) maar werden niet gemist......

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstukje was heerlijk! Perfect gebakken!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!! En op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Maaltijd op tijd bezorgd en nog warm. Porties zijn altijd groot genoeg.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige jammere was dat de biefstuk vrij taai was. Verder was het heerlijk. Goed verpakt. Nog goed warm. En een leuk detail vond ik de placemats die erbij zaten. Ik hoop dat jullie de bezorgmaaltijd blijven aanbieden. Ideaal voor mensen met een baby zonder oppas😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en op tijd bezorgd en het eten was super lekker.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en net zo lekker als eten ter plaatse! Bedankt!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima, en precies op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig verzorgd en netjes op tijd bezorgd . Heerlijk gegeten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten goede bezorging

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer super lekker gegeten. In deze periode hebben jullie het heel goed voor elkaar met de gerechten die jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en snel en vriendelijk gebracht. Omdat we in een hotel logeerden kregen we er zelfs bestek bij geleverd. Service!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees en leuke gerechten! Bovendien keurig op tijd geleverd! Ik bestel altijd weer met plezier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit en voelt ook nog echt als gezonde maaltijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en keurig en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd, geweldig genoten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was keurig op tijd. Zeker een aanrader.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en zorgvuldig verpakt. De tip om de oven aan te zetten was en goeie, zo konden we ons eigen tijdstip bepalen. (Alleen was de kruidenboter ook meegegaan 😉) Frites nog even extra opgewarmd. Heerlijk gegeten, mijn biefstuk was top. Rest van de familie ook dik tevreden. Kortom een lekker en gezellig etentje! Volgende keer hopelijk weer op locatie.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd en zeer verzorgd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, zeer ruime porties, stipte bezorging. Advies om maaltijd in de oven warm te houden c.q. weer op temperatuur te krijgen, werkte prima.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd. Mooi verpakt en leuk gepresenteerd, inclusief placemats en servetten van De Knijp. Erg leuk! Het eten was warm en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snelle levering. Eten was nog goed warm ook. Vriendelijke groetjes!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, meer dan voldoende en snel geleverd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten warm genoeg en de bezorgtijd zoals gevraagd. Voor herhaling vatbaar

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, zoals we va de knijp gewent zijn.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Evenals de vorige keren dat wij bestelden weer uiterst tevreden Goede presentatie in mooie verpakking en weer strak op tijd bezorgd dovriendelijke mensen. Zeker aan te bevelen!!.,.,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Je kunt de tafel met placemats en al precies zo dekken als in de Knijp zelf, dus dat maakt het helemaal af. Het eten werd daarnaast exact op de aangegeven tijd bezorgd, dus zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Als netjes verpakt in mooie bakjes. Enige aandachtspuntje is dat het niet meer heel warm was, maar daar hebben we begreep voor

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (wederom) en op tijd bezorgd, kan niet anders dan 2 keer 5 sterren

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed! Stipt op tijd geleverd en heel smakelijk gegeten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goede kwaliteit-prijsverhouding! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte te laat bezorgd, echter niet gecommuniceerd dat het veel later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top. 17.25 uur bestellen en om 20.10 bezorgd is wel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk! Een beetje Knijp in huis. Ze waren wel aan de lauwe kant en bezorging was ‘n half uur later. Hopelijk mogen we ‘n volgende keer weer gewoon bij jullie aan tafel aanschuiven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstukjes waren weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling nog even kort opgewarmd in de oven. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was prima. de patat vond ik niet goed. De bezorger deed het heel goed maar hij was wel een half uurtje later als afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen al voor de patatten bestel ik volgende week weer...

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijjk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17u besteld en om 19u bezorgd, alles was nog warm, zat in mooi wegwerpservies waar we zo uit konden eten en, het belangrijkste, het was heerlijk. Wat een gemak en dan ook nog een goede maaltijd. Aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling was mooi op tijd en het eten was echt heel lekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was slap en behoorlijk afgekoeld. Staek-truffel salada mag met iets minder mayonaise bereid worden. De gratis fles wijn ontbrak (maar was hrt ons niet om te doen). Rest was prima.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vlees was mals, heel smaakvol. De sausjes waren overbodig. De sitedish bloemkool verrassend van smaak!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knijp dank jullie wel voor jullie Delivery en ook complimenten aan de koks. We hadden een knijp Delivery als verjaardagscadeau gedaan voor een 75e verjaardag en ze hebben er echt van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mannenbox sochtends al besteld waar toen nog het krokante buikspek op de menukaart stond. Bij ontvangst savonds zat er opeens een drumstick in en was ook op internet de menukaart verandert.. Dit was erg jammer omdat we vooral uitkeken naar het buikspek en het eigenlijk daarvoor hadden besteld. Kwalitatief wel goed en warm en op de aangegeven tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets meer keuze qua menu zou leuk zijn of extra keuze als je iets niet lust dat je dat er af kan laten halen, b.v. kaas of een saus

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Met de thuis bezorgservice van Eetcafé de Knijp... Is de derde keer dat we bestellen, deze periode. Maaltijden zijn lekker en goed op temperatuur als ze thuis worden bezorgd. Zeker een aanrader...!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk ,echt van genoten en prima bezorging. Zag er heel verzorgt uit.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten missen wel de gezelligheid van het personeel hoor.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke maar wel lauwe sate jammer van de bloemkool en een geweldig toetje! Yvonne

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was per ongeluk verkeerde gerecht geleverd. Binnen no time werd het juiste gerecht gebracht met zelfs nog een extra salade erbij! Absoluut topservice en uiteraard heerlijk gegeten. Hopelijk kunnen we snel weer bij de Knijp zelf eten:)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Goede kwaliteit vlees, perfect klaargemaakt en ook de zelfgemaakte friet is smaakvol, zelfs na bezorging.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heerlijk uiteten geweest in onze eigen keuken. Even uit de corona sleur. Alles in mooie bakjes, het was nog warm, zag er mooi uit en niet onbelangrijk, het smaakte prima. Bezorging door vriendelijke man maakte het helemaal af. Echt een aanrader! We kunnen er weer even tegen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed .we zullen zeker nog eens doen .maar we hebben wel bij jullie eerder gegeten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Steak & truffel een aanrader. Maar ook de sate was erg lekker. Bezorging was als aangegeven en het eten was goed verpakt en warm.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En prima op tijd bezorgd. Uitstekende kwaliteit/ prijs verhouding

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top. Prima op tijd. Aardige bezorgster. Goed eten. Zeker een tip voor iedereen die houdt van kwalitatief goed eten en drinken. En je helpt de lokale ondernemer ook nog. Doen dus.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Eten was erg goed, bezorgtijd exact zoals beloofd, echt boven verwachting!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en levering was top!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. ruime porties. mooi op de afgesproken tijd bezorgd. prima prijs/kwaliteit.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al veel besteld afgelopen weken bij andere afhaal/restaurants maar niets kon tippen aan dit! De bakjes waren nog net niet uitgelikt :) Vlees was goed gegaard, smaken in balans & slim gecombineerd en goede porties.. Het was een beetje lauw maar door de waarschuwing waren we daar op voorbereid, de smaak werd er in ieder geval niet slechter van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En van bestelling tot levering prima geregeld. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten uitstekend en exact om 18.00 uur bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebruikelijke prima kwaliteit maar je mist de gezelligheid van de kroeg erbij en het feit dat alles dat je laat komen altijd minder heet is maar zeker wel acceptabel !!! Lekker zo doorgaan !!!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten. Ruim voldoende. Op tijd geleverd, nog 5 min in de oven warm gehouden. Netjes verpakt in bakjes die na gebruik de groene container in konden. Het vlees was wel iets droog geworden, misschien volgende keer minder doorgaren voor vertrek

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer thuis laten bezorgen. Wij vonden het vanaf de eerste keer al super. Maar hoe leuk om te zien én te proeven hoe alles telkens weer nog beter wordt. Jullie blijven groeien. Zo mooi. Zo fijn. Ook wat jullie doen met tips en suggesties. Daarom nog een tip: voeg een fooi optie toe aan de bestelmodule

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op tijd bezorgd en hoefde de oven niet in!👍👍 Leuk ook met de placemats erbij, toch een beetje uit eten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!👌🏻

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was makkelijk bestellen, betalen en de bezorging liep volgens planning. Voor herhaling vatbaar :-)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect getimed en de kwaliteit van het eten beter dan verwacht!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk in het zonnetje in eigen tuin genoten van heerlijke maaltijd. Stipt op tijd en goed warm bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk, de bezorging toppie, de kaart was redelijk uitgebreid, keuze genoeg. Het enige minpuntje was dat het eten vrij lauw was, ook al woon ik maar 50 meter van de Knijp af.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker maar wel ontzettend duur voor de kleine hoeveelheid.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd! We zijn heerlijk thuis uit eten geweest :-). Ik had de pita steak, echt heerlijk, vooral de kalfsrib-eye, super mals. Mijn man had de hamburger: altijd goed. Als toetje hebben we samen de soezen gedeeld, lekker met een kopje koffie erbij.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, keurig verpakt en keurig op tijd thuis bezorgd. Hulde voor de Knijp, dat zij als enige ondernemer in Gorinchem een "Nederlands" menu thuis bezorgen!!! (zonder alle andere ondernemers die thuis bezorgen gewend zijn tekort te doen overigens)

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, keurig verpakt, goed op temperatuur (zelfs de frietjes!), precies op tijd en helemaal af met De Knijp placemats en servetjes voor het echte "uit eten gevoel". Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Netjes op tijd bezorgd en leuk geserveerd met de placemats en mooie doosjes.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er goed uit en smaakte voortreffelijk. Goed verzorgd. Prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles compleet. Goed warm, heerlijk op smaak. Echt genieten. Gorinchem op zijn best. Een top-tent!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Bob het was weer heerlijk. Suze was speciaal naar Gorinchem gekomen om weer zo’n lekkere biefstuk te eten.#Staysafe

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is 3e weekend achter elkaar dat we bij de knijp bestellen. Steeds wat anders. Dat we steeds bestellen zegt genoeg 😉 Leuke keuzes die je kan maken ; we hadden nu rijsttafel en bbq variaties. Aanrader, zeer lekker. Hebben het rundvlees en hamburgers vorige x gehad ook die zijn heerlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! BBQ box is een aanrader

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden steak en truffel en geroosterde bloemkool. Het was verrassend lekker. Heerlijk gegeten met chocolade soezen toe. Een aanrader.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is het handiger als de warme gedeeltes van de gerechten apart worden geserveerd. Je kunt nu eenmaal niet de gehele schotel in de oven zetten. Het eten was nl echt koud. Begrijpelijk maar toch. Smaak was overigens prima en keurig verzorgd.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg geslaagd, goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar als deze crisis nog langer aanhoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, erg lekker, en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alles was keurig verpakt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verpakt in nette doosjes. Smaak was erg goed, echt net alsof je uit eten bent.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk en ondanks 2e paasdag keurig op tijd. Aanrader

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker en de bezorging was prima. Alleen jammer dat het nagerecht wat ik had besteld (en betaald) er niet bij zat. Ik heb geprobeerd te bellen maar er nam niemand op. Helaas is er ook nog niet gereageerd op mijn berichtje via instagram. Heerlijk gegeten maar dit keer helaas zonder toetje.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Comfort food en levering met een lach. Love it!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat je nu tijdelijk de Knijp in huis kunt halen, we hebben kunnen genieten van een heerlijke varkenshaassate met frites!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer lekker biefstuk gegeten met de heerlijke patatten. Snel en warm genoeg geleverd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes verpakt en op tijd bezorgd Het was heerlijk en gaan zeker nog een keer bestellen. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bavette was super en dit keer was alles warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en alles was ook nog warm en Op tijd bezorgd en die risotto was echt top echt een aanrader 😋 een nadeel: het was zo snel op, omdat het zoooo lekker was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, lekker, maar we komen nog liever weer in de Knijp eten.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd 👍 Het eten is goed en temperatuur eten 👍 Goed alternatief voor uit eten te gaan

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals verwacht en bezorging keurig op tijd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté. Was goed verpakt, nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar. Alleen had ik geen frietjes erbij besteld. Helemaal niet in de gaten dat je dit los erbij moest bestelen. Zou misschien handig zijn als je, net voor het plaatsen van de definitieve bestelling geattendeerd wordt met een vraag of je nog bijgerechten wilt bestellen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en heel netjes ingepakt allemaal!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, zoals altijd! Goed verpakt en netjes op tijd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was niet warm maar de smaak goed

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En super goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, goede kwaliteit,, keurig verpakt, stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vriendelijke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg genoten van de hamburgers en de verse patat. Bezorger was keurig op tijd en erg vriendelijk. We wensen jullie succes met de situatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd! Heerlijk warm nog en goed verpakt. De spare ribs waren zo gaar dat ze van het bot vielen en heerlijk van smaak. Bakje verse salade erbij. De saté smaakte vlg mijn man ook goed. De patatjes waren iets te vet. lekkere sauzen erbij. Zelfs placemats! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben Zaterdag 4 april een bestelling gedaan via de knijp. De biestuk pepersaus en zalm/ witte asperge in saus van room en witte wijn. De bestelling word in bakjes gedaan waardoor het eten niet warm blijft en er zaten 3 asperge in waar de saus ver te zoeken was. Helaas een teleurstelling voor ons

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, alles zat erbij in en het eten was heerlijk! Fijn ook om jullie op deze manier te steunen in deze moeilijke tijd, succes nog komende weken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes verpakt. Gerechten waren erg lekker, nagerecht iets minder. Service aan huis zeker een aanrader.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via website ging gemakkelijk. Overzichtelijk. Bezorging was stipt op tijd en erg vriendelijk. Eten was smaakvol en warm. Zelfs de bijgeleverde frites waren zelfs nog knapperig. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd door een vrolijke dame. De (nette) bakjes met de biefstuk was mijn inziens karig gevuld. Het nadeel van bezorgen dat het wat sneller afkoeld, dit was nu ook het geval. Het eten was overigens erg lekker! Succes en sterkte de komende periode en hopelijk zijn jullie weer snel open.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goed om te zien hoe innovatief jullie met deze situatie omgaan. Echt goed! Veel succes verder in deze bijzondere periode. Groet Erik en Marieke

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Dank en sterkte in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super goede bezorging en lekker eten maar minpuntje voor mij was dat er pepersaus op mn biefstuk zat ipv erbij in een bakje. Eet hem liever zonder.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van placemat tot vuurwerk bij het toetje voor de jarige. Aan alles gedacht👍🏻 Bestelling was ook op tijd en we hebben er echt van gesmuld en genoten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd. Prima!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed klaargemaakt, maar te koud

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker maar niet heel veel, misschien een idee om dit als medium aangeven en voor grote eters een extra prijs voor Large

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en precies op tijd bezorgd

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijke maaltijd, Ga zo door!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 3x varkenshaas en 1x zalm. De zalmmoot was zo groot als een grote klont boter. Ik betaal dus 16 euro voor 2 stengels aspergers en een ieniemienie stukje zalm. Dit kun je niet maken. Ook de varkenshaas was zo weinig. Je kunt niet zo weinig eten serveren.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het eten was heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was koud. jammer. De rest was prima, zelfde kwaliteit als in restaurant

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (zalm, risotto, friet en desserts) was heerlijk, maar helaas niet erg warm. Sate was ietwat aan de droge kant.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm op, risotto ook top. Frietjes lekker, biefstuk ook. Kortom, voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Voor de afgesproken tijd geleverd en door en door warm.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!! In deze tijd je hoofd boven water houden.. service blijven verlenen en je kwaliteit blijven behouden.. zo moet je je locale ondernemers blijven steunen !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect, We missen jullie en hopen dat je weer snel open bent!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! En natuurlijk gaven de placemats ook echt het Knijp gevoel. Bedankt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was thuis uit eten! Knap gedaan, hebben heerlijk gegeten! Van servetten tot placemats hoe makkelijk wil je het hebben! Bedankt, mede door de Knijp goed gegeten op onze trouwdag:).

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer besteld. Het hoofdgerecht viel dit keer tegen. Voor € 16,- had ik meer verwacht. Nou ben ik geen grote eter, maar van 2 asperges en een klein stukje zalm zit ik niet vol. Als garnituur een plukje sla en 3 chipjes. Nee het zag er troosteloos uit. De smaak was wel weer echt goed, die je van jullie verwacht. De zalige Knijp friet was iets taai. Ik denk dat mijn bestelling te lang heeft staan wachten. Mijn eerste bestelling was top! Die heb ik zelf opgehaald, dus warm en vers. Het is kritiek maar ik ben graag eerlijk dan hebben jullie er ook wat aan. Kan je nog wel zelf afhalen, want ik zag geen link meer op de site? Tot de volgende keer.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu 2x bij jullie besteld en vind de porties wat aan de magere kant voor de prijs. Gisteren asperges met zalm voor 16 euro, krijgen we 2 asperges en een klein zalmpje. Die zalm snap ik wel maar 2 asperges?

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten dankzij de thuisbezorging van de Knijp. De varkenshaas was zo ontzettend lekker mals. Zeker een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd👍🏻

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top, dank je wel!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar aan het water smaakt het nog lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijke maaltijd! Patatjes lekker. Vlees 👍. Bezorging stipt en eten was ook nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol, vers eten. Lekker duidelijk hoe laat het komt; dat vind ik ook prettig. Volgend weekend bestel ik zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel mooi te zien dat ook jullie vindingrijk zijn en oplossingsgericht denken in deze onwerkelijke tijd. Succes!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk en echt waar voor je geld. Enige minpuntje was dat t wel door eten was, omdat het snel koud werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verpakking was goed bezorging precies op tijd !!!! eten was lauw sate was goed biefstuk niet echt mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag een bezorgmaaltijd besteld bij de Knijp. De bezorging was keurig op de afgesproken tijd en het bestelde eten was erg lekker. Het had wat warmer gemogen, maar gezien de situatie wil ik daar niet over zeuren. Bij de bestelling zaten zelfs placemats en servetten, helemaal top. Een aanrader zou ik zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Biefstuk en zalm, frietjes, paddestoelen risotto en gefrituurde bloemkool. De biefstuk was heerlijk mals en de zalm was ook precies goed! Het enige wat jammer was, was de temperatuur. Iets warmer was lekkerder geweest! Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en de biefstuk was heerlijk! Heel veel succes in deze moeilijke tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse levering, iets eerder dan verwacht. Eten was ook top, zoals we gewend zijn van De Knijp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen de frietjes waren niet meer warm.. maar verder: top service! Top eten! Top Knijp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren de frietjes vergeten mee te bestellen maar die werden supersnel nageleverd en we hebben heerlijk zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd afgeleverd op de aangegeven tijd en het was heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om ons favoriete eetcafé te steunen in deze lastige tijden en toch de heerlijke saté thuis te eten. Hopelijk binnenkort weer aan de Langendijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zag er super verzorgt uit en gaf bijna het gevoel of je echt uit eten was. Zelfs de biefstuk en burger waren nog op temperatuur na het eerst eten van het voorgerecht. De bezorging was op het bestelde tijdstip

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste keer bestellen bij Eetcafé de Knijp is zeer goed bevallen. Allereerst keurig op tijd bezorgd en alles netjes verpakt. Zelfs aan de placemats en servetjes is gedacht, hoe leuk. Het bestelde was goed bereid - de biefstuk was echt heel netjes medium gebakken - en zag er ook nog eens goed uit en smaakte prima. Dat het eten snel afkoelt is inherent aan het systeem, halve minuut in een magnetron doet wonderen daar waar nodig en doet geen afbreuk aan het eten. Niet verwacht of bedacht, maar bij het desembrood zaten ook enkele smeersels. Leuk en lekker, wellicht dit vermelden op de menukaart. Hetzelfde idee eigenlijk voor de overigens altijd overheerlijke wijnen, bij gebrek aan serveerster of barman / vrouw die adviseert, een kleine omschrijving op de kaart of op de website? Kijk nu al uit naar de volgende bestelling die binnenkort zeker gaat volgen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten! Thuis het gevoel uit eten te zijn geweest. Kwalitatief goed vers eten en super lekker. Netjes op tijd bezorgd in mooie gerecyclede verpakkingen. We kijken uit naar de volgende keer bestellen!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekendee kwaliteit zoals we dat gewend zijn van de Knijp. Precies op tijd en warm.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Was iets te vroeg bezorgd dus was niet erg warm meer toen mijn dochter thuis kwam maar ondanks alles heerlijk en super we in deze periode kunnen bestellen, we gunnen jullie het

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was niet warm/koud friet was heerlijk en de verzorging was 15 min te laat. Verder een heerlijke knijp avond gehad met een trippel biertje 😉

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend 👍👍👍👍👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was, voor de gevraagde tijd, dus prima. Het was alleen al een beetje afgekoeld en dat was jammer! De smaak van het diner en het toetje was erg lekker. Succes in deze tijd!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke thuisbezorgde maaltijd!!! Netjes verzorgd en precies op tijd bezorgd!! Klein lichtpuntje in deze donkere tijden... 😊👍🏽

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima biefstuk en pokebowl. Op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerkster. Good value for money

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 4 personen 2 Sate, 1 Zalm, 1 hamburger en 4x patat. Alles was goed warm en de frietjes niet slap. Zeer tevreden gaan we zeker herhalen. Top

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen! Hopelijk kunnen we zo zorgen dat we na de crisis weer de Knijp kunnen bezoeken!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud en friet wat weinig voor 2 personen, maar de smaak was goed. Wellicht aangeven op de site dat de friet voor 1 persoon is.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar niet heel warm meer... en we dachten dat we een fles wijn gratis kregen, maar helaas.. die zat er niet bij. wel lekker gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn als je niet buiten de deur kan eten het restaurant gevoel word thuis afgeleverd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed zoals vertrouwd! Helaas was het niet echt warm! Wij komen weer graag bij jullie eten zodra dit weer mogelijk is! Succes allen!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voelde als “UIT ETEN” in ons eigen huis. (afstand van bezorgen om lekkere frietjes te hebben was nèt iets te ver, waren wat “slapjes” geworden) Maar het maakte niet uit voor het fijne “uit eten gevoel”. ;-)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Een hoogtepuntje in deze crisis tijd. De bavette is een aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super om aan placemats van de knijp thuis een heerlijke biefstuk te kunnen eten!! Goed idee en we gaan er nog vaker gebruik van maken.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren prima maar nagenoeg koud. Misschien iets verzinnen met verder in een box waar het warm in blijft?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal perfect. Biefstukjes en Burger smaakte ons uitstekend. Ook de sides (gefrituurde Bloemkool) zijn zeker een aanrader. Kwaliteit die we bij De Knijp gewend zijn. Ze hadden er ook een leuk pakketje van gemaakt. Echt een feestje.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sate met friet is zalig maar niet als het koud is. Ik betslde om 18.05 en kreeg door dat ik het 18.55 op kon halen. Op de bon stond dat het om 18.40 klaar was. Bij het ophalen zat het dus al een kwartier in de tas. Eenmaal thuis niet warm meer. Echt jammer. Dit moeten jullie echt verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was erg lekker! Het zou misschien wel een aanrader zijn om er ook een hoofdmaaltijd versie van te maken. Deze bowl is namelijk niet genoeg als volledige maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk vertrouwd. De Knijp thuis laten bezorgen is als het aan ons ligt een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van een vriend ook een bezorgmaaltijd besteld. Prijs / kwaliteit heel goed en ook leuk dat we de placemats erbij kregen om het echte restaurant gevoel te krijgen. En leuk dat we een fles wijn erbij kregen. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker zo lekker als in het restaurant , bestelling was mooi op tijd 👍🏼💪🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch initiatief gezien de crisis waar we nu in terecht zijn gekomen!!! We waren toch even uit eten thuis.👍 Lekker gegeten en verzorging top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 20 minuten te laat en biefstuk was al koud. Daarnaast vond ik het jammer dat de opmaak van de biefstuk met een paar stukjes sla er karig uitzag. Had voor het geld wel iets meer verwacht.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten van onze favoriete gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Complimenten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat de knijp in deze tijden alsnog bezorgd. Zo kunnen we thuis genieten van het lekkere eten. Mijn man had de knijp biefstuk en die was heerlijk as usual. Ook de gefrituurde bloemkool stukjes zijn fantastisch!! Hopelijk kunnen we binnenkort weer in de knijp zelf eten en anders is dit een prima oplossing.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in de Knijp zelf en super op tijd bezorgd. Goed bezig jullie!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Tijdens de Corona virus tijd lekker de welbekende knijp saté met verse frites gegeten. Op afgesproken tijd bezorgd en voorzien van placemat, goede mayonaise en servetten. Tot snel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als bij de Knijp zelf, minus de sfeer en de fijne bediening. Tot snel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed. Hoeveelheid viel wat tegen. Met name de tonijn taco was erg weinig. Stond onder het kopje hoofdgerechten en dus wat meer verwacht. Top dat jullie eten bezorgen en open zijn voor afhalen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, vooral de gefrituurde bloemkool, maar ze mogen iets warmer aangeleverd worden

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat in deze spannende tijden er toch iets 'normaals' is. De Knijp biefstuk bestel je ook met een hoge kwaliteit online. We hebben heerlijk gegeten van de altijd hoge kwaliteit biefstuk met toebehoren en homemade frites. Zo houden wij de 'ophokplicht plicht' wel vol.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was heerlijk alleen niet echt warm De Griekse Pitta was het vlees met het eraan Misschien toch iets verzinnen om het warm te bezorgen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pokébowl was heerlijk en op tijd gereed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed geregeld mensen , en lekker

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes verpakt. Thuis een avondje uit eten.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, biefstuk met boontjes, gefrituurde bloemkool en friet.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het is vast nog even wennen om te bezorgen, want het eten was warm, maar je moest wel dooreten 😉

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! We gaan meer bestellen

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was super! Wat goed dat jullie juist in deze tijd met zoveel optimisme en enthousiasme te werk gaan! Toppers! Wij gaan komende weken zeker vaker bestellen.