Beoordelingen van Eetcafé de Knijp Gorinchem

Recente recensies van Eetcafé de Knijp Gorinchem

5 sterren na 66 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en de biefstuk was heerlijk! Heel veel succes in deze moeilijke tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse levering, iets eerder dan verwacht. Eten was ook top, zoals we gewend zijn van De Knijp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen de frietjes waren niet meer warm.. maar verder: top service! Top eten! Top Knijp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren de frietjes vergeten mee te bestellen maar die werden supersnel nageleverd en we hebben heerlijk zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd afgeleverd op de aangegeven tijd en het was heerlijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om ons favoriete eetcafé te steunen in deze lastige tijden en toch de heerlijke saté thuis te eten. Hopelijk binnenkort weer aan de Langendijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zag er super verzorgt uit en gaf bijna het gevoel of je echt uit eten was. Zelfs de biefstuk en burger waren nog op temperatuur na het eerst eten van het voorgerecht. De bezorging was op het bestelde tijdstip

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste keer bestellen bij Eetcafé de Knijp is zeer goed bevallen. Allereerst keurig op tijd bezorgd en alles netjes verpakt. Zelfs aan de placemats en servetjes is gedacht, hoe leuk. Het bestelde was goed bereid - de biefstuk was echt heel netjes medium gebakken - en zag er ook nog eens goed uit en smaakte prima. Dat het eten snel afkoelt is inherent aan het systeem, halve minuut in een magnetron doet wonderen daar waar nodig en doet geen afbreuk aan het eten. Niet verwacht of bedacht, maar bij het desembrood zaten ook enkele smeersels. Leuk en lekker, wellicht dit vermelden op de menukaart. Hetzelfde idee eigenlijk voor de overigens altijd overheerlijke wijnen, bij gebrek aan serveerster of barman / vrouw die adviseert, een kleine omschrijving op de kaart of op de website? Kijk nu al uit naar de volgende bestelling die binnenkort zeker gaat volgen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten! Thuis het gevoel uit eten te zijn geweest. Kwalitatief goed vers eten en super lekker. Netjes op tijd bezorgd in mooie gerecyclede verpakkingen. We kijken uit naar de volgende keer bestellen!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekendee kwaliteit zoals we dat gewend zijn van de Knijp. Precies op tijd en warm.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Was iets te vroeg bezorgd dus was niet erg warm meer toen mijn dochter thuis kwam maar ondanks alles heerlijk en super we in deze periode kunnen bestellen, we gunnen jullie het

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was niet warm/koud friet was heerlijk en de verzorging was 15 min te laat. Verder een heerlijke knijp avond gehad met een trippel biertje 😉

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend 👍👍👍👍👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was, voor de gevraagde tijd, dus prima. Het was alleen al een beetje afgekoeld en dat was jammer! De smaak van het diner en het toetje was erg lekker. Succes in deze tijd!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke thuisbezorgde maaltijd!!! Netjes verzorgd en precies op tijd bezorgd!! Klein lichtpuntje in deze donkere tijden... 😊👍🏽

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima biefstuk en pokebowl. Op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerkster. Good value for money

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 4 personen 2 Sate, 1 Zalm, 1 hamburger en 4x patat. Alles was goed warm en de frietjes niet slap. Zeer tevreden gaan we zeker herhalen. Top

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen! Hopelijk kunnen we zo zorgen dat we na de crisis weer de Knijp kunnen bezoeken!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud en friet wat weinig voor 2 personen, maar de smaak was goed. Wellicht aangeven op de site dat de friet voor 1 persoon is.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar niet heel warm meer... en we dachten dat we een fles wijn gratis kregen, maar helaas.. die zat er niet bij. wel lekker gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn als je niet buiten de deur kan eten het restaurant gevoel word thuis afgeleverd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed zoals vertrouwd! Helaas was het niet echt warm! Wij komen weer graag bij jullie eten zodra dit weer mogelijk is! Succes allen!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voelde als “UIT ETEN” in ons eigen huis. (afstand van bezorgen om lekkere frietjes te hebben was nèt iets te ver, waren wat “slapjes” geworden) Maar het maakte niet uit voor het fijne “uit eten gevoel”. ;-)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Een hoogtepuntje in deze crisis tijd. De bavette is een aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super om aan placemats van de knijp thuis een heerlijke biefstuk te kunnen eten!! Goed idee en we gaan er nog vaker gebruik van maken.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren prima maar nagenoeg koud. Misschien iets verzinnen met verder in een box waar het warm in blijft?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal perfect. Biefstukjes en Burger smaakte ons uitstekend. Ook de sides (gefrituurde Bloemkool) zijn zeker een aanrader. Kwaliteit die we bij De Knijp gewend zijn. Ze hadden er ook een leuk pakketje van gemaakt. Echt een feestje.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sate met friet is zalig maar niet als het koud is. Ik betslde om 18.05 en kreeg door dat ik het 18.55 op kon halen. Op de bon stond dat het om 18.40 klaar was. Bij het ophalen zat het dus al een kwartier in de tas. Eenmaal thuis niet warm meer. Echt jammer. Dit moeten jullie echt verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was erg lekker! Het zou misschien wel een aanrader zijn om er ook een hoofdmaaltijd versie van te maken. Deze bowl is namelijk niet genoeg als volledige maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk vertrouwd. De Knijp thuis laten bezorgen is als het aan ons ligt een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van een vriend ook een bezorgmaaltijd besteld. Prijs / kwaliteit heel goed en ook leuk dat we de placemats erbij kregen om het echte restaurant gevoel te krijgen. En leuk dat we een fles wijn erbij kregen. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker zo lekker als in het restaurant , bestelling was mooi op tijd 👍🏼💪🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch initiatief gezien de crisis waar we nu in terecht zijn gekomen!!! We waren toch even uit eten thuis.👍 Lekker gegeten en verzorging top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 20 minuten te laat en biefstuk was al koud. Daarnaast vond ik het jammer dat de opmaak van de biefstuk met een paar stukjes sla er karig uitzag. Had voor het geld wel iets meer verwacht.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten van onze favoriete gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Complimenten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat de knijp in deze tijden alsnog bezorgd. Zo kunnen we thuis genieten van het lekkere eten. Mijn man had de knijp biefstuk en die was heerlijk as usual. Ook de gefrituurde bloemkool stukjes zijn fantastisch!! Hopelijk kunnen we binnenkort weer in de knijp zelf eten en anders is dit een prima oplossing.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in de Knijp zelf en super op tijd bezorgd. Goed bezig jullie!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Tijdens de Corona virus tijd lekker de welbekende knijp saté met verse frites gegeten. Op afgesproken tijd bezorgd en voorzien van placemat, goede mayonaise en servetten. Tot snel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als bij de Knijp zelf, minus de sfeer en de fijne bediening. Tot snel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed. Hoeveelheid viel wat tegen. Met name de tonijn taco was erg weinig. Stond onder het kopje hoofdgerechten en dus wat meer verwacht. Top dat jullie eten bezorgen en open zijn voor afhalen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, vooral de gefrituurde bloemkool, maar ze mogen iets warmer aangeleverd worden

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat in deze spannende tijden er toch iets 'normaals' is. De Knijp biefstuk bestel je ook met een hoge kwaliteit online. We hebben heerlijk gegeten van de altijd hoge kwaliteit biefstuk met toebehoren en homemade frites. Zo houden wij de 'ophokplicht plicht' wel vol.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was heerlijk alleen niet echt warm De Griekse Pitta was het vlees met het eraan Misschien toch iets verzinnen om het warm te bezorgen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pokébowl was heerlijk en op tijd gereed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed geregeld mensen , en lekker

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes verpakt. Thuis een avondje uit eten.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, biefstuk met boontjes, gefrituurde bloemkool en friet.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het is vast nog even wennen om te bezorgen, want het eten was warm, maar je moest wel dooreten 😉

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! We gaan meer bestellen

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was super! Wat goed dat jullie juist in deze tijd met zoveel optimisme en enthousiasme te werk gaan! Toppers! Wij gaan komende weken zeker vaker bestellen.