Beoordelingen van Eetcafé de Knijp Gorinchem

Recente recensies van Eetcafé de Knijp Gorinchem

5 sterren na 272 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en super lekker en vers!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was ff een superschnitzel alsof je in een bergstube terecht bent gekomen in zuid Duitsland. Lekkerrrrrrrrrrrrr

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen op- of aanmerkingen, was erg goed!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Bezorging precies op de afgesproken tijd. Eten was redelijk op temperatuur gebleven. Als tip wil ik nog meegeven dat "bord" wat sierlijke opgemaakt mag worden, nu zag het er meer uit als een magnetron maaltijd.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruik gemaakt van Knijp Delivery. Heerlijke Zuid-Amerikaanse biefstuk met diverse bijgerechten op aangegeven tijd warm afgeleverd door een vriendelijke bezorgster. De biefstukken waren precies gebakken zoals aangevraagd. Prima vervanging voor uit eten gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Als we niet langs kunnen komen gaan we zeker vaker bestellen! 💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op de tijd van afspraak. Kwaliteit was prima. Heb genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribjes, carpacciosalade, risotto (2 porties bijgerechten volstaat als één hoofdgerecht) en varkenshaassaté besteld met 3 porties friet voor 4 personen. Dat was één portie friet te veel, 2 was echt genoeg geweest. Alles was even heerlijk! Varkenshaas was misschien beetje droger dan normaal maar dat is met bezorgen en warmhouden misschien ook iets lastiger omdat het doorgaart. Tip: de mogelijkheid bieden om in het menu te kiezen voor een vegetarische gerecht.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en perfect op tijd bezorgd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Prima kwaliteit. Goede temperatuur. En de spareribs waren uitmuntend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Heerlijk gegeten enige bij mannenbox loopt saus langs al het eten, dat is zonde van de smaak. Verder heel tevreden

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd en smaakte weer heerlijk, zoals we gewend zijn van de Knijp.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de minuut af, kwaliteit van het eten: TOPPIE.... goed warm nog

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd En bezorging was ook goed

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(h)eerlijk gegeten. Groetjes aan de Babbelbox!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker eten, was nog warm, op tijd bezorgd. Aanrader!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, netjes verpakt en goede kwaliteit, vriendelijke bezorging!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en super lekker 👍

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bezorging was 10 min. te vroeg. Er zaten geen verder sausjes bij, die wel beloofd waren (op de kaart) maar werden niet gemist......

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstukje was heerlijk! Perfect gebakken!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!! En op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Maaltijd op tijd bezorgd en nog warm. Porties zijn altijd groot genoeg.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige jammere was dat de biefstuk vrij taai was. Verder was het heerlijk. Goed verpakt. Nog goed warm. En een leuk detail vond ik de placemats die erbij zaten. Ik hoop dat jullie de bezorgmaaltijd blijven aanbieden. Ideaal voor mensen met een baby zonder oppas😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en op tijd bezorgd en het eten was super lekker.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en net zo lekker als eten ter plaatse! Bedankt!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima, en precies op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig verzorgd en netjes op tijd bezorgd . Heerlijk gegeten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten goede bezorging

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer super lekker gegeten. In deze periode hebben jullie het heel goed voor elkaar met de gerechten die jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en snel en vriendelijk gebracht. Omdat we in een hotel logeerden kregen we er zelfs bestek bij geleverd. Service!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees en leuke gerechten! Bovendien keurig op tijd geleverd! Ik bestel altijd weer met plezier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit en voelt ook nog echt als gezonde maaltijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en keurig en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd, geweldig genoten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was keurig op tijd. Zeker een aanrader.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en zorgvuldig verpakt. De tip om de oven aan te zetten was en goeie, zo konden we ons eigen tijdstip bepalen. (Alleen was de kruidenboter ook meegegaan 😉) Frites nog even extra opgewarmd. Heerlijk gegeten, mijn biefstuk was top. Rest van de familie ook dik tevreden. Kortom een lekker en gezellig etentje! Volgende keer hopelijk weer op locatie.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd en zeer verzorgd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, zeer ruime porties, stipte bezorging. Advies om maaltijd in de oven warm te houden c.q. weer op temperatuur te krijgen, werkte prima.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd. Mooi verpakt en leuk gepresenteerd, inclusief placemats en servetten van De Knijp. Erg leuk! Het eten was warm en erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snelle levering. Eten was nog goed warm ook. Vriendelijke groetjes!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, meer dan voldoende en snel geleverd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten warm genoeg en de bezorgtijd zoals gevraagd. Voor herhaling vatbaar

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, zoals we va de knijp gewent zijn.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Evenals de vorige keren dat wij bestelden weer uiterst tevreden Goede presentatie in mooie verpakking en weer strak op tijd bezorgd dovriendelijke mensen. Zeker aan te bevelen!!.,.,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Je kunt de tafel met placemats en al precies zo dekken als in de Knijp zelf, dus dat maakt het helemaal af. Het eten werd daarnaast exact op de aangegeven tijd bezorgd, dus zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Als netjes verpakt in mooie bakjes. Enige aandachtspuntje is dat het niet meer heel warm was, maar daar hebben we begreep voor

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (wederom) en op tijd bezorgd, kan niet anders dan 2 keer 5 sterren

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed! Stipt op tijd geleverd en heel smakelijk gegeten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goede kwaliteit-prijsverhouding! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte te laat bezorgd, echter niet gecommuniceerd dat het veel later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt top. 17.25 uur bestellen en om 20.10 bezorgd is wel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk! Een beetje Knijp in huis. Ze waren wel aan de lauwe kant en bezorging was ‘n half uur later. Hopelijk mogen we ‘n volgende keer weer gewoon bij jullie aan tafel aanschuiven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstukjes waren weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling nog even kort opgewarmd in de oven. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was prima. de patat vond ik niet goed. De bezorger deed het heel goed maar hij was wel een half uurtje later als afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen al voor de patatten bestel ik volgende week weer...

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijjk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17u besteld en om 19u bezorgd, alles was nog warm, zat in mooi wegwerpservies waar we zo uit konden eten en, het belangrijkste, het was heerlijk. Wat een gemak en dan ook nog een goede maaltijd. Aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling was mooi op tijd en het eten was echt heel lekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was slap en behoorlijk afgekoeld. Staek-truffel salada mag met iets minder mayonaise bereid worden. De gratis fles wijn ontbrak (maar was hrt ons niet om te doen). Rest was prima.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vlees was mals, heel smaakvol. De sausjes waren overbodig. De sitedish bloemkool verrassend van smaak!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knijp dank jullie wel voor jullie Delivery en ook complimenten aan de koks. We hadden een knijp Delivery als verjaardagscadeau gedaan voor een 75e verjaardag en ze hebben er echt van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mannenbox sochtends al besteld waar toen nog het krokante buikspek op de menukaart stond. Bij ontvangst savonds zat er opeens een drumstick in en was ook op internet de menukaart verandert.. Dit was erg jammer omdat we vooral uitkeken naar het buikspek en het eigenlijk daarvoor hadden besteld. Kwalitatief wel goed en warm en op de aangegeven tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets meer keuze qua menu zou leuk zijn of extra keuze als je iets niet lust dat je dat er af kan laten halen, b.v. kaas of een saus

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Met de thuis bezorgservice van Eetcafé de Knijp... Is de derde keer dat we bestellen, deze periode. Maaltijden zijn lekker en goed op temperatuur als ze thuis worden bezorgd. Zeker een aanrader...!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk ,echt van genoten en prima bezorging. Zag er heel verzorgt uit.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten missen wel de gezelligheid van het personeel hoor.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke maar wel lauwe sate jammer van de bloemkool en een geweldig toetje! Yvonne

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was per ongeluk verkeerde gerecht geleverd. Binnen no time werd het juiste gerecht gebracht met zelfs nog een extra salade erbij! Absoluut topservice en uiteraard heerlijk gegeten. Hopelijk kunnen we snel weer bij de Knijp zelf eten:)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Goede kwaliteit vlees, perfect klaargemaakt en ook de zelfgemaakte friet is smaakvol, zelfs na bezorging.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heerlijk uiteten geweest in onze eigen keuken. Even uit de corona sleur. Alles in mooie bakjes, het was nog warm, zag er mooi uit en niet onbelangrijk, het smaakte prima. Bezorging door vriendelijke man maakte het helemaal af. Echt een aanrader! We kunnen er weer even tegen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed .we zullen zeker nog eens doen .maar we hebben wel bij jullie eerder gegeten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Steak & truffel een aanrader. Maar ook de sate was erg lekker. Bezorging was als aangegeven en het eten was goed verpakt en warm.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En prima op tijd bezorgd. Uitstekende kwaliteit/ prijs verhouding

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top. Prima op tijd. Aardige bezorgster. Goed eten. Zeker een tip voor iedereen die houdt van kwalitatief goed eten en drinken. En je helpt de lokale ondernemer ook nog. Doen dus.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Eten was erg goed, bezorgtijd exact zoals beloofd, echt boven verwachting!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en levering was top!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. ruime porties. mooi op de afgesproken tijd bezorgd. prima prijs/kwaliteit.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al veel besteld afgelopen weken bij andere afhaal/restaurants maar niets kon tippen aan dit! De bakjes waren nog net niet uitgelikt :) Vlees was goed gegaard, smaken in balans & slim gecombineerd en goede porties.. Het was een beetje lauw maar door de waarschuwing waren we daar op voorbereid, de smaak werd er in ieder geval niet slechter van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En van bestelling tot levering prima geregeld. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten uitstekend en exact om 18.00 uur bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebruikelijke prima kwaliteit maar je mist de gezelligheid van de kroeg erbij en het feit dat alles dat je laat komen altijd minder heet is maar zeker wel acceptabel !!! Lekker zo doorgaan !!!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten. Ruim voldoende. Op tijd geleverd, nog 5 min in de oven warm gehouden. Netjes verpakt in bakjes die na gebruik de groene container in konden. Het vlees was wel iets droog geworden, misschien volgende keer minder doorgaren voor vertrek

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer thuis laten bezorgen. Wij vonden het vanaf de eerste keer al super. Maar hoe leuk om te zien én te proeven hoe alles telkens weer nog beter wordt. Jullie blijven groeien. Zo mooi. Zo fijn. Ook wat jullie doen met tips en suggesties. Daarom nog een tip: voeg een fooi optie toe aan de bestelmodule

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op tijd bezorgd en hoefde de oven niet in!👍👍 Leuk ook met de placemats erbij, toch een beetje uit eten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!👌🏻

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was makkelijk bestellen, betalen en de bezorging liep volgens planning. Voor herhaling vatbaar :-)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect getimed en de kwaliteit van het eten beter dan verwacht!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk in het zonnetje in eigen tuin genoten van heerlijke maaltijd. Stipt op tijd en goed warm bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk, de bezorging toppie, de kaart was redelijk uitgebreid, keuze genoeg. Het enige minpuntje was dat het eten vrij lauw was, ook al woon ik maar 50 meter van de Knijp af.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker maar wel ontzettend duur voor de kleine hoeveelheid.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd! We zijn heerlijk thuis uit eten geweest :-). Ik had de pita steak, echt heerlijk, vooral de kalfsrib-eye, super mals. Mijn man had de hamburger: altijd goed. Als toetje hebben we samen de soezen gedeeld, lekker met een kopje koffie erbij.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, keurig verpakt en keurig op tijd thuis bezorgd. Hulde voor de Knijp, dat zij als enige ondernemer in Gorinchem een "Nederlands" menu thuis bezorgen!!! (zonder alle andere ondernemers die thuis bezorgen gewend zijn tekort te doen overigens)

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, keurig verpakt, goed op temperatuur (zelfs de frietjes!), precies op tijd en helemaal af met De Knijp placemats en servetjes voor het echte "uit eten gevoel". Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Netjes op tijd bezorgd en leuk geserveerd met de placemats en mooie doosjes.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zag er goed uit en smaakte voortreffelijk. Goed verzorgd. Prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles compleet. Goed warm, heerlijk op smaak. Echt genieten. Gorinchem op zijn best. Een top-tent!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Bob het was weer heerlijk. Suze was speciaal naar Gorinchem gekomen om weer zo’n lekkere biefstuk te eten.#Staysafe

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is 3e weekend achter elkaar dat we bij de knijp bestellen. Steeds wat anders. Dat we steeds bestellen zegt genoeg 😉 Leuke keuzes die je kan maken ; we hadden nu rijsttafel en bbq variaties. Aanrader, zeer lekker. Hebben het rundvlees en hamburgers vorige x gehad ook die zijn heerlijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! BBQ box is een aanrader

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden steak en truffel en geroosterde bloemkool. Het was verrassend lekker. Heerlijk gegeten met chocolade soezen toe. Een aanrader.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is het handiger als de warme gedeeltes van de gerechten apart worden geserveerd. Je kunt nu eenmaal niet de gehele schotel in de oven zetten. Het eten was nl echt koud. Begrijpelijk maar toch. Smaak was overigens prima en keurig verzorgd.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg geslaagd, goed verzorgd en zeker voor herhaling vatbaar als deze crisis nog langer aanhoud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, erg lekker, en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alles was keurig verpakt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verpakt in nette doosjes. Smaak was erg goed, echt net alsof je uit eten bent.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk en ondanks 2e paasdag keurig op tijd. Aanrader

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker en de bezorging was prima. Alleen jammer dat het nagerecht wat ik had besteld (en betaald) er niet bij zat. Ik heb geprobeerd te bellen maar er nam niemand op. Helaas is er ook nog niet gereageerd op mijn berichtje via instagram. Heerlijk gegeten maar dit keer helaas zonder toetje.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Comfort food en levering met een lach. Love it!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat je nu tijdelijk de Knijp in huis kunt halen, we hebben kunnen genieten van een heerlijke varkenshaassate met frites!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer lekker biefstuk gegeten met de heerlijke patatten. Snel en warm genoeg geleverd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes verpakt en op tijd bezorgd Het was heerlijk en gaan zeker nog een keer bestellen. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bavette was super en dit keer was alles warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en alles was ook nog warm en Op tijd bezorgd en die risotto was echt top echt een aanrader 😋 een nadeel: het was zo snel op, omdat het zoooo lekker was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, lekker, maar we komen nog liever weer in de Knijp eten.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd 👍 Het eten is goed en temperatuur eten 👍 Goed alternatief voor uit eten te gaan

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals verwacht en bezorging keurig op tijd.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté. Was goed verpakt, nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar. Alleen had ik geen frietjes erbij besteld. Helemaal niet in de gaten dat je dit los erbij moest bestelen. Zou misschien handig zijn als je, net voor het plaatsen van de definitieve bestelling geattendeerd wordt met een vraag of je nog bijgerechten wilt bestellen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en heel netjes ingepakt allemaal!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, zoals altijd! Goed verpakt en netjes op tijd.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was niet warm maar de smaak goed

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En super goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk, goede kwaliteit,, keurig verpakt, stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super vriendelijke bezorgster!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg genoten van de hamburgers en de verse patat. Bezorger was keurig op tijd en erg vriendelijk. We wensen jullie succes met de situatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd! Heerlijk warm nog en goed verpakt. De spare ribs waren zo gaar dat ze van het bot vielen en heerlijk van smaak. Bakje verse salade erbij. De saté smaakte vlg mijn man ook goed. De patatjes waren iets te vet. lekkere sauzen erbij. Zelfs placemats! Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben Zaterdag 4 april een bestelling gedaan via de knijp. De biestuk pepersaus en zalm/ witte asperge in saus van room en witte wijn. De bestelling word in bakjes gedaan waardoor het eten niet warm blijft en er zaten 3 asperge in waar de saus ver te zoeken was. Helaas een teleurstelling voor ons

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, alles zat erbij in en het eten was heerlijk! Fijn ook om jullie op deze manier te steunen in deze moeilijke tijd, succes nog komende weken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes verpakt. Gerechten waren erg lekker, nagerecht iets minder. Service aan huis zeker een aanrader.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via website ging gemakkelijk. Overzichtelijk. Bezorging was stipt op tijd en erg vriendelijk. Eten was smaakvol en warm. Zelfs de bijgeleverde frites waren zelfs nog knapperig. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd door een vrolijke dame. De (nette) bakjes met de biefstuk was mijn inziens karig gevuld. Het nadeel van bezorgen dat het wat sneller afkoeld, dit was nu ook het geval. Het eten was overigens erg lekker! Succes en sterkte de komende periode en hopelijk zijn jullie weer snel open.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goed om te zien hoe innovatief jullie met deze situatie omgaan. Echt goed! Veel succes verder in deze bijzondere periode. Groet Erik en Marieke

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Dank en sterkte in deze moeilijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super goede bezorging en lekker eten maar minpuntje voor mij was dat er pepersaus op mn biefstuk zat ipv erbij in een bakje. Eet hem liever zonder.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van placemat tot vuurwerk bij het toetje voor de jarige. Aan alles gedacht👍🏻 Bestelling was ook op tijd en we hebben er echt van gesmuld en genoten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd. Prima!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed klaargemaakt, maar te koud

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker maar niet heel veel, misschien een idee om dit als medium aangeven en voor grote eters een extra prijs voor Large

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en precies op tijd bezorgd

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijke maaltijd, Ga zo door!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 3x varkenshaas en 1x zalm. De zalmmoot was zo groot als een grote klont boter. Ik betaal dus 16 euro voor 2 stengels aspergers en een ieniemienie stukje zalm. Dit kun je niet maken. Ook de varkenshaas was zo weinig. Je kunt niet zo weinig eten serveren.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het eten was heerlijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was koud. jammer. De rest was prima, zelfde kwaliteit als in restaurant

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (zalm, risotto, friet en desserts) was heerlijk, maar helaas niet erg warm. Sate was ietwat aan de droge kant.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm op, risotto ook top. Frietjes lekker, biefstuk ook. Kortom, voor herhaling vatbaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Voor de afgesproken tijd geleverd en door en door warm.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!! In deze tijd je hoofd boven water houden.. service blijven verlenen en je kwaliteit blijven behouden.. zo moet je je locale ondernemers blijven steunen !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect, We missen jullie en hopen dat je weer snel open bent!!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! En natuurlijk gaven de placemats ook echt het Knijp gevoel. Bedankt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was thuis uit eten! Knap gedaan, hebben heerlijk gegeten! Van servetten tot placemats hoe makkelijk wil je het hebben! Bedankt, mede door de Knijp goed gegeten op onze trouwdag:).

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer besteld. Het hoofdgerecht viel dit keer tegen. Voor € 16,- had ik meer verwacht. Nou ben ik geen grote eter, maar van 2 asperges en een klein stukje zalm zit ik niet vol. Als garnituur een plukje sla en 3 chipjes. Nee het zag er troosteloos uit. De smaak was wel weer echt goed, die je van jullie verwacht. De zalige Knijp friet was iets taai. Ik denk dat mijn bestelling te lang heeft staan wachten. Mijn eerste bestelling was top! Die heb ik zelf opgehaald, dus warm en vers. Het is kritiek maar ik ben graag eerlijk dan hebben jullie er ook wat aan. Kan je nog wel zelf afhalen, want ik zag geen link meer op de site? Tot de volgende keer.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu 2x bij jullie besteld en vind de porties wat aan de magere kant voor de prijs. Gisteren asperges met zalm voor 16 euro, krijgen we 2 asperges en een klein zalmpje. Die zalm snap ik wel maar 2 asperges?

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten dankzij de thuisbezorging van de Knijp. De varkenshaas was zo ontzettend lekker mals. Zeker een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd👍🏻

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top, dank je wel!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar aan het water smaakt het nog lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijke maaltijd! Patatjes lekker. Vlees 👍. Bezorging stipt en eten was ook nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol, vers eten. Lekker duidelijk hoe laat het komt; dat vind ik ook prettig. Volgend weekend bestel ik zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel mooi te zien dat ook jullie vindingrijk zijn en oplossingsgericht denken in deze onwerkelijke tijd. Succes!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk en echt waar voor je geld. Enige minpuntje was dat t wel door eten was, omdat het snel koud werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verpakking was goed bezorging precies op tijd !!!! eten was lauw sate was goed biefstuk niet echt mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag een bezorgmaaltijd besteld bij de Knijp. De bezorging was keurig op de afgesproken tijd en het bestelde eten was erg lekker. Het had wat warmer gemogen, maar gezien de situatie wil ik daar niet over zeuren. Bij de bestelling zaten zelfs placemats en servetten, helemaal top. Een aanrader zou ik zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Biefstuk en zalm, frietjes, paddestoelen risotto en gefrituurde bloemkool. De biefstuk was heerlijk mals en de zalm was ook precies goed! Het enige wat jammer was, was de temperatuur. Iets warmer was lekkerder geweest! Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en de biefstuk was heerlijk! Heel veel succes in deze moeilijke tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse levering, iets eerder dan verwacht. Eten was ook top, zoals we gewend zijn van De Knijp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen de frietjes waren niet meer warm.. maar verder: top service! Top eten! Top Knijp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren de frietjes vergeten mee te bestellen maar die werden supersnel nageleverd en we hebben heerlijk zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd afgeleverd op de aangegeven tijd en het was heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om ons favoriete eetcafé te steunen in deze lastige tijden en toch de heerlijke saté thuis te eten. Hopelijk binnenkort weer aan de Langendijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zag er super verzorgt uit en gaf bijna het gevoel of je echt uit eten was. Zelfs de biefstuk en burger waren nog op temperatuur na het eerst eten van het voorgerecht. De bezorging was op het bestelde tijdstip

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste keer bestellen bij Eetcafé de Knijp is zeer goed bevallen. Allereerst keurig op tijd bezorgd en alles netjes verpakt. Zelfs aan de placemats en servetjes is gedacht, hoe leuk. Het bestelde was goed bereid - de biefstuk was echt heel netjes medium gebakken - en zag er ook nog eens goed uit en smaakte prima. Dat het eten snel afkoelt is inherent aan het systeem, halve minuut in een magnetron doet wonderen daar waar nodig en doet geen afbreuk aan het eten. Niet verwacht of bedacht, maar bij het desembrood zaten ook enkele smeersels. Leuk en lekker, wellicht dit vermelden op de menukaart. Hetzelfde idee eigenlijk voor de overigens altijd overheerlijke wijnen, bij gebrek aan serveerster of barman / vrouw die adviseert, een kleine omschrijving op de kaart of op de website? Kijk nu al uit naar de volgende bestelling die binnenkort zeker gaat volgen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten! Thuis het gevoel uit eten te zijn geweest. Kwalitatief goed vers eten en super lekker. Netjes op tijd bezorgd in mooie gerecyclede verpakkingen. We kijken uit naar de volgende keer bestellen!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekendee kwaliteit zoals we dat gewend zijn van de Knijp. Precies op tijd en warm.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Was iets te vroeg bezorgd dus was niet erg warm meer toen mijn dochter thuis kwam maar ondanks alles heerlijk en super we in deze periode kunnen bestellen, we gunnen jullie het

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was niet warm/koud friet was heerlijk en de verzorging was 15 min te laat. Verder een heerlijke knijp avond gehad met een trippel biertje 😉

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend 👍👍👍👍👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was, voor de gevraagde tijd, dus prima. Het was alleen al een beetje afgekoeld en dat was jammer! De smaak van het diner en het toetje was erg lekker. Succes in deze tijd!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke thuisbezorgde maaltijd!!! Netjes verzorgd en precies op tijd bezorgd!! Klein lichtpuntje in deze donkere tijden... 😊👍🏽

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima biefstuk en pokebowl. Op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerkster. Good value for money

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 4 personen 2 Sate, 1 Zalm, 1 hamburger en 4x patat. Alles was goed warm en de frietjes niet slap. Zeer tevreden gaan we zeker herhalen. Top

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen! Hopelijk kunnen we zo zorgen dat we na de crisis weer de Knijp kunnen bezoeken!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud en friet wat weinig voor 2 personen, maar de smaak was goed. Wellicht aangeven op de site dat de friet voor 1 persoon is.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar niet heel warm meer... en we dachten dat we een fles wijn gratis kregen, maar helaas.. die zat er niet bij. wel lekker gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn als je niet buiten de deur kan eten het restaurant gevoel word thuis afgeleverd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed zoals vertrouwd! Helaas was het niet echt warm! Wij komen weer graag bij jullie eten zodra dit weer mogelijk is! Succes allen!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voelde als “UIT ETEN” in ons eigen huis. (afstand van bezorgen om lekkere frietjes te hebben was nèt iets te ver, waren wat “slapjes” geworden) Maar het maakte niet uit voor het fijne “uit eten gevoel”. ;-)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Een hoogtepuntje in deze crisis tijd. De bavette is een aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super om aan placemats van de knijp thuis een heerlijke biefstuk te kunnen eten!! Goed idee en we gaan er nog vaker gebruik van maken.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren prima maar nagenoeg koud. Misschien iets verzinnen met verder in een box waar het warm in blijft?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal perfect. Biefstukjes en Burger smaakte ons uitstekend. Ook de sides (gefrituurde Bloemkool) zijn zeker een aanrader. Kwaliteit die we bij De Knijp gewend zijn. Ze hadden er ook een leuk pakketje van gemaakt. Echt een feestje.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sate met friet is zalig maar niet als het koud is. Ik betslde om 18.05 en kreeg door dat ik het 18.55 op kon halen. Op de bon stond dat het om 18.40 klaar was. Bij het ophalen zat het dus al een kwartier in de tas. Eenmaal thuis niet warm meer. Echt jammer. Dit moeten jullie echt verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was erg lekker! Het zou misschien wel een aanrader zijn om er ook een hoofdmaaltijd versie van te maken. Deze bowl is namelijk niet genoeg als volledige maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk vertrouwd. De Knijp thuis laten bezorgen is als het aan ons ligt een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van een vriend ook een bezorgmaaltijd besteld. Prijs / kwaliteit heel goed en ook leuk dat we de placemats erbij kregen om het echte restaurant gevoel te krijgen. En leuk dat we een fles wijn erbij kregen. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker zo lekker als in het restaurant , bestelling was mooi op tijd 👍🏼💪🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch initiatief gezien de crisis waar we nu in terecht zijn gekomen!!! We waren toch even uit eten thuis.👍 Lekker gegeten en verzorging top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 20 minuten te laat en biefstuk was al koud. Daarnaast vond ik het jammer dat de opmaak van de biefstuk met een paar stukjes sla er karig uitzag. Had voor het geld wel iets meer verwacht.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten van onze favoriete gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Complimenten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat de knijp in deze tijden alsnog bezorgd. Zo kunnen we thuis genieten van het lekkere eten. Mijn man had de knijp biefstuk en die was heerlijk as usual. Ook de gefrituurde bloemkool stukjes zijn fantastisch!! Hopelijk kunnen we binnenkort weer in de knijp zelf eten en anders is dit een prima oplossing.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in de Knijp zelf en super op tijd bezorgd. Goed bezig jullie!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Tijdens de Corona virus tijd lekker de welbekende knijp saté met verse frites gegeten. Op afgesproken tijd bezorgd en voorzien van placemat, goede mayonaise en servetten. Tot snel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als bij de Knijp zelf, minus de sfeer en de fijne bediening. Tot snel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was goed. Hoeveelheid viel wat tegen. Met name de tonijn taco was erg weinig. Stond onder het kopje hoofdgerechten en dus wat meer verwacht. Top dat jullie eten bezorgen en open zijn voor afhalen.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, vooral de gefrituurde bloemkool, maar ze mogen iets warmer aangeleverd worden

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat in deze spannende tijden er toch iets 'normaals' is. De Knijp biefstuk bestel je ook met een hoge kwaliteit online. We hebben heerlijk gegeten van de altijd hoge kwaliteit biefstuk met toebehoren en homemade frites. Zo houden wij de 'ophokplicht plicht' wel vol.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was heerlijk alleen niet echt warm De Griekse Pitta was het vlees met het eraan Misschien toch iets verzinnen om het warm te bezorgen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pokébowl was heerlijk en op tijd gereed

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed geregeld mensen , en lekker

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes verpakt. Thuis een avondje uit eten.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, biefstuk met boontjes, gefrituurde bloemkool en friet.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het is vast nog even wennen om te bezorgen, want het eten was warm, maar je moest wel dooreten 😉

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! We gaan meer bestellen

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was super! Wat goed dat jullie juist in deze tijd met zoveel optimisme en enthousiasme te werk gaan! Toppers! Wij gaan komende weken zeker vaker bestellen.